Krachtstroom aanleggen in Sneek?

Als u van plan bent om een jacuzzi, inductiekookplaat of airco te installeren is het van belang dat de ruimte over een geschikte aansluiting beschikt. Deze apparaten vragen namelijk meer stroom dan gebruikelijk en hebben krachtstroom nodig. Werken met elektriciteit is gevaarlijk. Onze elektriciens komen daarom graag bij u in Sneek langs om krachtstroom aan te sluiten. Beschikt de ruimte waar u de apparaten wilt laten installeren al over krachtstroom, maar hebben de apparaten die u wilt gaan gebruiken geen Perilex-stekker? Ook dan kunt u op onze ervaren elektromonteurs rekenen. De vakman staat voor u klaar.

Wat is krachtstroom?

U zult misschien denken dat krachtstroom een speciale stroomsoort is, maar dat is niet het geval. Het verschil tussen krachtstroom en normale stroom is de aansluiting. Waar stroom vaak door een neutrale draad en één spanningsdraad wordt geleverd, werkt het bij krachtstroom anders. Deze wordt geleverd door een neutrale draad en drie spanningsdraden. Dit type aansluiting wordt ook wel een 3 fase aansluiting genoemd. Door deze aansluiting kan krachtstroom tot wel drie keer meer vermogen leveren en kunnen apparaten die veel stroom verbruiken zonder moeite worden aangesloten.

Wilt u meer weten over het aansluiten krachstroom? Of wilt u een speciale Perilex-stekker laten aansluiten? Geen probleem. Onze elektriciens staan u graag te woord en helpen u in Sneek en de wijde omgeving van Sneek.